Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Programiramo vse živo. Bi želeli, da vam sprogramiramo kaj resnično uporabnega?

Razvoj rešitev na zahtevo je v našem podjetju nekaj tako samoumevnega kot stari pregovor južnih sosedov "Dal ribe plivaju?". Se razume, vsak poslovno informacijski sistem v podjetju je svojsten. Potrebe slehernega naročnika so drugačne, kakor so različni tudi izdelki ali storitve s katerimi se le-ti ukvarjajo.

Razvoj aplikacij na zahtevo ali butično programiranje, če vam je ljubše, se začne z dobro idejo naročnika. Potreben je popis in razumevanje delovnih procesov in programiranje se lahko začne. Aplikacije na Androidu in iOS največkrat temeljijo na "web service"-ih, kar pomeni, da so največkrat potrebne še prilagoditve osnovnega informacijskega sistema.

Butično je odlično!

 

Kot primer dobre prakse navajamo nekaj referenčnih produktov...

simpleApp - Android vizitka z možnostjo hitrega klicanja v času uradnih ur, pošiljanja sporočil in ostalih osnovnih informacij o podjetju.

osebni servis - personalizirana aplikacija za e-študentski servis z možnostjo prijave na delo, preverjanje zaslužkov, nalaganje potrdil itn. Deluje na Android in iOS napravah.

nan - POS aplikacija za izdanjanje računov, FURS-u prilagojena davčna blagajna, podpira OFF-line način. Deluje na Android napravah, razvoj za iOS naprave v delu.